PROJECT INFO

Jo sóc música

Durant gran part de la història les dones han estat condemnades a l’oblit, a no deixar empremta, a no pensar i a no fer-se valdre, lligades a complir amb la seves obligacions familiars.

Tot i això, algunes dones molt valentes i atrevides van aconseguir poder des-fer-se d’aquestes cadenes, alliberant-se del rol de dona imposat per aferrar-se a la dona que volien ser.

Aquest projecte vol englobar les obres d’algunes d’aquestes compositores dels segles XIX i XX i de països diferents, utilitzant música, teatre i imatges com a via de reflexió sobre l’historia i llegat de las seves vides.

Es un concert amb obres de dones compositores poc conegudes, però d’una qualitat innegable i increïble, amb una actriu que narrarà les seves històries, acompanyat d’imatges projectades que ajudaran al públic a tenir una millor contextualització i comprensió del espectacle.

DeLIS Duo ha creat “Jo sóc música” amb el desig de donar a conèixer la història i la música d’aquestes compositores i amb la finalitat de sensibilitzar sobre la mancança d’igualtat d’oportunitats que les dones han tingut en la història.

Programa

Henriëtte Bosmans

Sonata per violoncel i piano (1919).
 1. Allegro maestoso
 2. Un poco allegretto
 3. Adagio
 4. Allegro molto con fuoco

Rebecca Clarke

I’ll bid my heart be still.

Nadia Boulanger

3 peces per violoncel i piano.
 1. Modere
 2. Sans vitesse et a l’aise
 3. Vite et nerveusement rythme

Dora Pejačević

Sonata per a violoncel i piano en mi menor Op. 35.
 1. Allegro moderato
 2. Scherzo: Allegro
 3. Adagio sostenuto
 4. Allegro comodo
HIGHLIGHTS
SHARE THIS PROJECT